top of page
Ontwerp zonder titel (85).png

Hoe ziet een dag als nanny eruit?

Hoe ziet een dag als nanny eruit? Wat wordt er allemaal van een nanny verwacht en wat mag een nanny verwachten? Werken als nanny is een mooie liefdevolle baan waar je onderdeel van een gezin wordt. Bekijk hieronder hoe een dag als nanny er ongeveer uitziet!
 

7.00-8.00: De nanny komt aan bij jouw opvanggezin. De kindjes zijn net wakker en zitten lekker aan hun ontbijt. De nanny gaat er gezellig bij zitten en begint de dag met een kopje thee of koffie. Na het ontbijt helpt zij de kinderen aan te kleden en gaan de ouders naar hun werk.

8.30-9.00: Het is tijd om Pim naar school te brengen. Samen met Nora en Pim springt de nanny op de bakfiets en gaan zij naar school. Om 12.30 uur is het weer tijd om Pim op te gaan halen. 

9.30-10.00: De nanny en Nora komen thuis en gaan samen fruit eten. Spelenderwijs doen zij een leuke activiteit wat goed is voor de ontwikkeling. Bijvoorbeeld een mooie kleurplaat maken voor papa of mama en daarbij de kleuren benoemen.

11.00: Tijd om haar luier te gaan verschonen en vrij te spelen.

12.00: Het is lunchtijd. De nanny dekt de tafel en maakt Nora klaar om haar broer op te gaan halen van school. Samen springen zij weer op de bakfiets om Pim te gaan halen.

12.30: Lunchtijd, Pim is weer even thuis. Ze gaan nu met zijn drieën aan tafel lekker eten. De nanny vraagt aan Pim hoe zijn ochtend op school was en na een uurtje is het weer tijd om hem weg te brengen.

13.30: Het is tijd voor Nora haar middagslaap. Schone luier, slaapzak aan, nog even wat drinken en naar bed. Wanneer Nora slaapt is het tijd voor jou als nanny om wat te drinken en eventueel wat huishoudelijke taken te verrichten.

15.00: Pim wordt thuisgebracht door een vriendje die graag wil blijven spelen. Samen spelen de kindjes gezellig de hele middag en begint de nanny met het voorbereiden van het avondeten.

17.00: Pim en Nora gaan in bad. De nanny helpt hen met een schone pyjama uitzoeken en maakt hen klaar voor de avond. Wanneer zij uit bad komen mogen ze even een filmpje kijken en begint de nanny met koken.

18.00: De ouders komen thuis en de kindjes zijn heerlijk in bad geweest, het eten staat klaar en er is rust en regelmaat in huis. Jij als nanny hebt de kinderen een super dag bezorgd!

Ontwerp zonder titel (76).png

Communicatie 

Onze gastouders luisteren naar de opvangwensen van jou als vraagouder en houdt rekening met jouw normen en waarden. Via een schriftje of appje houdt de gastouder de ouders op de hoogte hoe het met de kind(eren) gaat. Tijdens werk een lieve foto ontvangen van jouw kind is toch wat iedere ouder wilt? 

Ontwikkeling 

Al onze nanny's zijn gediplomeerd en geregistreerd in het Landelijke Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen. Dit betekent dat zij goedgekeurd zijn door ons en de GGD. Zij bieden professionele opvang aan voor jouw kind. Zo richten zij zich op de vier pedagogische basisdoelen - zoals deze in de Wet kinderopvang beschreven staan - en zorgen voor veilige opvang voor kinderen.

De ontwikkeling van jouw kind is belangrijk en wordt dan ook structureel aandacht aan gegeven. 

bottom of page