top of page

Nanny

Ben jij gek op kinderen? Zorgzaam, geduldig, zelfstandig en op zoek naar een leuke uitdagende baan waar jij jouw liefde en kennis kan delen? Een baan wat je kan combineren met jouw gezinssituatie? Maar wil je wel buitenhuis werken? Dan is het Nanny worden echt iets voor jou!

Voordelen werken als nanny

hartje.png

Met liefde en plezier werken met kinderen 

hartje.png

Word onderdeel van een gezin 

hartje.png

Werken buitenhuis maar wel je eigen uren kunnen bepalen in overleg 

hartje.png

Bepaal je eigen salaris 

hartje.png

Het voordeel van vrijheid maar wel recht op doorbetaling in veel voorkomende situaties zoals bijvoorbeeld vakantie of ziekte 

Nanny worden, wij vinden jouw ideale gezin snel

Als je als nanny aan de slag gaat werk je vaak drie dagen bij een gezin thuis. Je zorgt dat alles soepel en fijn verloopt voor de kind(eren) en eventueel het huishouden. Je wordt onderdeel van het gezin! Daardoor bouw je een sterke band op met de kind(ren) en weet jij goed wat het gezin nodig heeft voor rust en regelmaat. Ben jij op zoek naar een leuke liefdevolle baan met kinderen maar dan buitenshuis met de bijkomende voordelen? Dan is het nannyschap echt iets voor jou! Gastouderbureau Little Steps begeleidt en bemiddelt jou naar een leuk oppasgezin!

Benieuwd hoe een dag van een nanny eruit ziet?

Ontwerp zonder titel (78).png

Jouw opvanggezin, onze ondersteuning

Gastouderbureau Little Steps bemiddelt en begeleidt jou naar jouw eigen opvanggezin. Wij helpen je met alle kwaliteitseisen en het regelen van de belasting. Je ontvangt van ons een checklist voor gastouders/nanny's zodat jij op een professionele manier nanny opvang kan bieden. Daarnaast bekijken we jouw opvangwensen zodat wij een gezin kunnen vinden die bij jou past!

bottom of page