top of page
foto aanbod 2.png
  • Facebook
  • Instagram

Ons aanbod

Als ouder heb je de keus tussen verschillende soorten opvang. Vind je het fijn om je kind naar een gastouder thuis te brengen waar het ook met anderen kindjes speelt of vind je het fijn als een nanny bij jouw thuis komt en de nanny meedraait in jouw gezinssituatie ? 

Kopie van Kopie van Kopie van Zonder tit

Opvang bij de gastouder thuis

Kies je als ouder voor gastouderopvang bij de gastouder thuis, dan breng je jouw kind naar de gastouder toe. Het huis van de gastouder is de opvang locatie. Jouw kind kan met meerdere kinderen spelen en ontwikkelen, de gastouder werkt volgens een overeenkomst van opdracht. Dit betekent dat je alleen betaald voor de opvanguren die je afspreekt. Het uurtarief is vastgesteld door de gastouder en opgenomen in het contract. De gastouder zorgt dat het huis/de opvang locatie aan alle wettelijke eisen voldoet zodat jouw kind op een veilige en verantwoordelijke manier opgevangen wordt. De opvang locatie is gecontroleerd en goedgekeurd door de GGD en door ons. De gastouder werkt onder een contract van overeenkomst.

Opvang voor elke gezinssituatie

Al onze gastouders voldoen aan alle kwaliteits- en opvangeisen die de Wet kinderopvang stelt.

Opvang bij de ouder thuis

Indien je als ouder kiest voor een gastouder aan huis, komt de nanny bij de vraagouder thuis opvang bieden. Jouw kind wordt opgevangen in zijn eigen vertrouwde omgeving. Een nanny draait mee met jouw gezin, is het aantal opvangdagen (ongeacht het aantal uren) maximaal drie per week? Dan valt de opvang door een nanny onder de Regeling Dienstverlening aan huis. Deze regeling kent als belangrijkste voorwaarden:


Een nanny heeft ten minste recht op het minimumloon, omdat zij zelf haar voorzieningen voor ziekte, arbeidsongeschiktheid en pensioen regelt ligt haar uurtarief in de praktijk vaak iets hoger.


Een nanny heeft recht op doorbetaalde vakantie-uren. Wordt zij ziek? Dan ben je verplicht haar maximaal 6 weken door te betalen. Lees hier meer over Dienstverlening aan huis

baby met hond.jpg
bottom of page