top of page
Blije baby

Het persoonlijke bemiddelingsbureau met oog voor jouw kind

Gastouderbureau Little Steps is een kleinschalig gastouderbureau dat begeleidt en bemiddelt tussen vraag en gastouders. Persoonlijke aandacht, kwaliteit, veiligheid en geborgenheid is waar wij voor staan. Persoonlijk contact is voor ons heel belangrijk, daarom werken wij altijd met één vast gezicht die jouw situatie persoonlijk kent. Jouw kind is uniek en onze prioriteit

Wij bieden gastouderopvang aan voor kinderen van 0-13 jaar. Gastouders die bij ons aangesloten zijn werken via ons pedagogisch beleidsplan waarin staat beschreven hoe zij veilige en verantwoordelijke opvang bieden. Gastouder of nanny worden? Wij helpen je stap voor stap naar jouw eigen gastouderopvang of oppasgezin. Persoonlijk contact en korte lijnen is onze manier van werken. 

* Leuke en gediplomeerde gastouders en nanny's.

*Scherp maandtarief met de verschillende opvangmogelijkheden.

*Professionele begeleiding met de allerleukste opvang voor jouw kind.

*Wij gaan actief op zoek naar een geschikte gastouder of nanny op basis van jouw opvang wensen.

*EHBO cursussen en themabijeenkomsten voor jouw gastouder.

Wat bieden wij aan?

Wat mag je van ons verwachten?

 Hi,  leuk om kennis te mak​en! 

Ontwerp zonder titel (35).png

Leer mij persoonlijk kennen

Mijn naam is Floortje Wensing, 30 jaar oud. Eigenaresse van gastouderbureau Little Steps, moeder van een zoontje van twee jaar en samenwonend in Breda.

Jarenlang heb ik als gastouder gewerkt met verschillende gastouderbureaus. Omdat ik de persoonlijke ervaring heb als gastouder ben ik bekend met alle kwaliteitseisen die de wet kinderopvang stelt. Daarnaast heb ik met verschillende gastouderbureaus gewerkt en weet ik wat je van een bureau mag verwachten, maar ook wat een bureau extra voor jou als ouder kan betekenen.

Als moeder zijnde weet ik hoe spannend het is om je kind(eren) naar een opvang te moeten brengen. Je zoekt een gastouder of nanny die lief is voor jouw kind(eren) en die ziet wat jouw kind nodig heeft en daarop inspeelt. 

De persoonlijke aandacht voor jouw kind in een kleinschalige, vertrouwde omgeving maakt gastouderopvang uniek. Daarnaast zijn jouw opvangwensen bespreekbaar met de gastouder of nanny.

Ik begeleid en bemiddel tussen jou als ouder en de gastouders. Hierbij kijk ik naar jouw gezinssituatie, kom ik langs voor een kennismakingsgesprek en leer ik jou persoonlijk kennen.

Wanneer ik op zoek ga naar een leuke gastouder of oppasgezin voor jou, dan maak ik een keuze op basis van mijn ervaring als gastouder en moeder. Wanneer je bij Little Steps aangemeld wordt, word je niet alleen door het bureau bemiddeld en begeleid maar ook door mij persoonlijk. 

Little Steps - 4.jpg

Gastouderbureau Little Steps in het kort 

Persoonlijke aandacht voor jou als ouder en jouw kind staat voorop, zo kom ik persoonlijk kennismaken en nemen we uitgebreid jullie opvang aanvraag samen door.  Bij ons ben je niet zomaar een nummertje maar zetten we net dat ene extra stapje voor jouw en je kind. 

Persoonlijke aandacht 

GGD

De opvang locatie en de gastouder worden getoetst door de GGD, er wordt gekeken naar de wettelijke eisen kinderopvang en of er veilige en vertrouwde opvang geboden kan worden.

Gastouders en nanny's 

Alle gastouders die aangesloten zitten bij gastouderbureau Little Steps voldoen aan de wettelijke eisen en zijn geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen.

Ze zijn in het bezit van een erkend diploma en bieden leuke en professionele opvang voor jouw kind. 

Veilig en vertrouwd

Gastouderopvang is een professionele en volwaardige vorm van kinderopvang. Bij de gastouder krijgen kinderen veel individuele aandacht, omdat de groep kinderen klein is. Kinderen voelen zich hierdoor snel vertrouwd en veilig. Door begeleiding van Gastouderbureau Little Steps en de geboden bijscholing blijft het niveau van gediplomeerde gastouders goed op peil.

Begeleiding en bemiddelingskosten

Bij gastouderbureau Little Steps betaal je geen inschrijfkosten. Onze bemiddelingskosten liggen rond de gemiddelde prijs. Scholingskosten voor onze gastouders nemen wij voor onze rekening. Als ouder betaal je dus alleen de uren dat je daadwerkelijk afneemt en de bureaukosten voor de bemiddeling en begeleiding.

bottom of page